" KİTAP YURDU KİTAP KURDU"

Hedef Projesi kapsamında " KİTAP YURDU KİTAP KURDU" etkinliğinin ilk toplantısında Diriliş Neslinin Amentüsü adlı eser, okulumuz meslek dersleri öğretmenlerinden Münevver YILMAZ koordinatörlüğünde 25 Ekim 2023 tarihinde okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Programa, Okul Müdürümüz Sayın Bülent ŞİMŞEK ve projede gönüllü olarak görev alan öğretmenlerimiz ve gönüllü öğrencilerimiz katıldı.

Kitabımızın yazarı Sezai KARAKOÇ' un şiirleri ile program başladı. Koordinatörümüz Münevver YILMAZ' ın yazarımızın hayatı ile bilgi vermesiyle programımız devam etti. Kitabın ana fikri ve dikkat çeken cümleler üzerinde konuşuldu. Diriliş nedir, diriliş eri olmak neyi gerektirir, ideal toplum düzeni nasıl olmalıdır, birey olarak bizim üzerimize düşen görevler nelerdir konuları üzerine öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz fikirlerini beyan ettiler. Güzel temenniler ile bu yılki ilk kitap tahlilimizi gerçekleştirdik.

Kitap temininde bulunan Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi BİLGİNE desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 14:10 - Görüntülenme: 106