Mehmet NEBİOĞLU - Müdür Yardımcısı

1959 yılında Sivas´ta doğdu.Kadı Burhaneddin İlkokulu bitirdikten sonra 1970 yılında Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne kayıt oldu. 1977´de aynı okuldan mezun olup aynı yıl Atatürk Üniversitesi İslami ilimler fakültesine kayıt oldu. 1982 yılında slam bilimler Fakültesinden mezun oldu 2 yıl Ticaretle meşgul olup devamında İstanbul Tuzla piyade okulunda asteğmen olarak askerlik görevini tamamladı 1986 Mayıs ayında Muğla Milas İmam Hatip Lisesi´nde göreve başladı. 1993 yılında Sivas İmam Hatip Lisesine tayin edildi. 1995 yılında bir yıl Sivas Radyo Televizyonu genel yayın yönetmenliğini fahri olarak yürüttü. 1996 yılında Abdussamed Ball Anadolu İmam Hatip Lisesi kurucu Müdürlüğü görevini yaptı. 2006-2008 yıllarında Vali Lütfullah Bilgin İlköğretim okulunda müdür vekilliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenlik 2015 yılından itibaren de aynı okulda müdür baş yardımcılığı ve müdür yardımcılığı görevlerini yapmaktadır.