eTwinning Projesi

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılında 1 tanesi yabancı olmak üzere toplamda 10 okul ile beraber yürüttüğü "Recycling New Creation" projesiyle Avrupa Birliği kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu proje ile okulumuzun başarısı Avrupa Birliği ne dahil olan okullar arasında birkez daha kanıtlanmıştır. Bu projede başta okulumuzda görev yapan ingilizce öğretmeni Gülin Demir, 12.sınıf öğrencilerimiz Mustafa Cenan Tombul,Muhammed Hüdai Aslan,Hüsamettin  Berk Kalem,Ahmet Efe Polatgil, Muhammed Süha Aslan, Yunus Emre Bengü, Abdussamed Ertem görev almıştır. Geri dönüşüme yönelik yapılan bu proje ile öğrencilerimiz farklı programlar ve bu konu hakkında bilgisi oldukça fazla işletmecilerle biraraya gelme fırsatı elde ettiler.

23-11-2023

Yayın: 23.11.2023 - Güncelleme: 23.11.2023 13:12 - Görüntülenme: 60