SİVAS / MERKEZ - Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Eğitimde Tek Yürek" projesi  kapsamında okulumuz Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, deprem bölgesinde yer alan kardeş okulumuz Gaziantep/Şahinbey Ömer Özmimar Anadolu İmam Hatip lisesi öğretmenleri ile online toplantıda bir araya geldi. Toplantıda yıl boyunca yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Her iki okulun idareci ve öğretmenleri ile yapılan toplantılar sonucu ortak çalışma planları oluşturuldu.İdare, öğretmen, öğrenci, veli dayanışmasıyla yapılacak maddi manevi yardımların neler olacağı görüşüldü.Motivasyon çalışmaları, psikososyal ve manevi destek çalışmaları yapılmasına karar verildi.

Ramazan ayının kardeşlik hukuku çerçevesi içerisinde değerlendirilmesine karar verildi. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirici milli ve manevi programların düzenlenmesine karar verildi.

31-10-2023

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 13:23 - Görüntülenme: 55